Volg deze stappen om een BigCommerce koppeling tot stand te brengen:

1. API key aanmaken

Ga in BigCommerce naar Instellingen > API-accounts. Klik op API-account aanmaken en maak een nieuwe V2/V3 API Token aan met de volgende rechten:

• Betalingen aanmaken
  • Betaalmethoden ophalen alleen lezen
  • Opgeslagen betaalwijzen alleen lezen
  • Klanten alleen lezen
  • Informatie en instellingen alleen lezen
  • Bestellingen aanpassen
  • Producten alleen lezen
  • Besteltransacties alleen lezen

Klik op Opslaan op de API key aan te maken. Sla de gegevens op. Voor de koppeling met Returnless heb je alleen de Toegangstoken nodig.

2. Integratie instellen in Returnless

Ga in de Returnless retourportal naar Integraties en stel het volgende in:

• Is active: Ja
  • Platform: BigCommerce
  • Integration title: Kies een titel, zoals de naam van de shop.
  • Type: Webshop
  • API Password: De aangemaakte Toegangstoken
  • Store ID: De ID van je shop. Deze kun je in BigCommerce in de adresbalk eenvoudig zien op de plek van de x: https://store-xxxxxxxx.mybigcommerce.com/

Sla de integratie op.

3. Retourformulier koppelen aan integratie

Ga in de retourportal naar Retourformulieren en selecteer het gewenste formulier.

Ga naar Webwinkel integratie en selecteer bij de volgende instellingen de zojuist aangemaakte integratie:

• Order Info Integration
  • Coupons Integration

Sla het formulier op om de integratie te voltooien.