Hoe kan ik deze email aan of uitzetten?

Wanneer je inlogt in je retourportal moet je de volgende handelingen verrichten om de email notificaties te beheren:

Klik op Retourformulieren. Vervolgens kun je klikken op "bewerken". Hier kun je vervolgens op "Email notificaties" klikken

Wanneer je dit tabblad opent zie je onderstaande email meldingen die je aan of uit kunt zetten:

• Notificatie nieuwe Gate-Keeper aanvraag
  • Notificatie nieuwe retour aangemaakt
  • Notificatie Shipment Sorted
  • Notificatie Driver En Route
  • Notificatie Shipment Delivered
  • Notificatie Delivery Attempt Failed

Door op het schuifje te klikken kun je een email notificatie aan of uitzetten.