Stel zelf de retourredenen in die je wilt toestaan voor je klanten. Je kunt de retourredenen instellen in de Retourportal:

1. Ga in de retourportal naar Retourformulieren en selecteer een retourformulier.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Selecteer de retourredenen die je wilt activeren (gebruik CMD (Apple) of CTRL (Windows) om meerdere redenen te activeren.
  4. Selecteer bij Activeer Gate-Keeper de retourredenen waarbij je de Gate-Keeper wilt activeren. Retouren met deze retourreden moeten eerst goedgekeurd worden door de webwinkel. Handig voor bijvoorbeeld "Product beschadigd" en "Verkeerd product ontvangt".
  5. Sla het formulier op.

We bieden de volgende retourredenen aan:

ID Retourreden
1 Maat te klein
2 Maat te groot
3 Product wijkt af van de afbeelding
4 Product niet naar verwachting
5 Ergens goedkoper gevonden
6 Product is beschadigd
7 Verkeerd product besteld
8 Overige
9 Verkeerd product ontvangen
10 Garantie
11 Einde huurperiode
12 Ik ben van gedachte veranderd
13 Meerdere maten besteld
14 De bestelling is te laat geleverd
15 Product past niet
16 Allergische reactie
17 Product is defect