Deze functionaliteit werkt enkel met een geïntegreerd retourproces. Heb je dit nog niet, neem dan een kijkje op onze integratiepagina.

Gebruikmaken van deze feature doe je als volgt:

1. Ga in de retourportal naar Retourformulieren en selecteer een retourformulier.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Vul bij Retourtermijn (dagen) het aantal dagen in dat je in je retourvoorwaarden hanteert. (bijvoorbeeld '14'). Vul alleen het cijfer in.
  4. Vul optioneel bij Retourtermijn bonus dagen het extra aantal dagen in dat je op wilt tellen bij je Retourtermijn. De retourtermijn gaat wettelijk gezien pas in nadat het pakket geleverd is, dus daarom adviseren we hier minimaal 2 a 3 extra dagen in te vullen.
Voorbeeld:
Je vult bij Retourtermijn ‘14’ in en bij Retourtermijn bonus dagen '3'. In dat geval kan een pakket enkel geretourneerd worden wanneer de bestelling 0 tot 17 dagen geleden is geplaatst.