Om een vertaling in je formulier door te voeren ga je in de retourportal naar Retourformulieren en open je het retourformulier. Je zult linksboven zien dat je normaal gesproken in de Standaard instellingen werkt. We adviseren om de belangrijkste taal als standaard in te stellen; verkoop je vooral in Nederland? Vul bij de standaard instellingen dan alles in het Nederlands in.

Vertaling doorvoeren

Klik op een specifieke taal om wijzigingen door te voeren. De belangrijkste velden om te vertalen zijn:

• Tekst bovenaan formulier
  • Tekst onderaan formulier
  • Additionele retourvragen

Optioneel:

Om een veld te vertalen vink je Standaard waarde gebruiken uit en vul je de gewenste vertaling in. Klik op Wijzigingen opslaan om te bevestigen.