Wanneer een webhook vanuit Picqer naar Returnless te vaak mislukt, wordt deze door Picqer gedeactiveerd. Om de oorzaak van de fout te vinden, volg onderstaande handleiding:

1. Webhook opzoeken

Ga in Picqer naar Instellingen > Webhooks en open daar de webhook die wordt gebruikt voor Returnless (te herkennen aan het adres dat begint met "https://www.returnless.com/").

2. Logs bekijken

Klik op On Return change binnen de webhook en zoek de recente bezorgingen op. Wanneer een status Mislukt aangeeft willen we graag de Details zien om te kunnen onderzoeken wat het probleem is. Klik daarvoor op Toon Details en stuur de gegevens aan ons door om deze te kunnen onderzoeken.