Op de PDF Retourformulier tonen wij standaard het ordernummer welke bij de consument is (bijvoorbeeld ORD000123):

Wanneer je deze wilt vervangen voor de interne Order ID is het mogelijk het ordernummer hiermee te vervangen. Ga in de retourportal naar Retourformulieren en dan naar Instellingen. Je kunt daar bij de optie Order reference on PDF vinden en die op Order internal ID zetten om de ID te tonen.