In 4 stappen vul je eenvoudig je betalingsgegevens in, zodat je gebruik kunt maken van onze diensten zoals gratis retourneren voor je klanten. Afhankelijk van de aantallen en hoogte van bedrag, zullen we minimaal een keer per maand het bedrag incasseren wat open staat in je account.

Stap 1 Inloggen
Login in het retourportal met je inloggegevens.

Stap 2 Financieel menu
Rechtsboven zie je een bedrag staan dit is in jouw geval waarschijnlijk €0,00. Wanneer je op dit bedrag klikt opent een menu. Klik hier vervolgens op Betaling.

Stap 3 Betalingsgegevens
Klik hier vervolgens op de link "Automatische incasso"

Stap 4 IBAN gegevens invullen
Vul hier je IBAN gegevens in zoals gevraagd en bewaar de instellingen door op de knop "Configuratie opslaan" te klikken.